Tf: 628 117 493

La teva empresa no té marca, la marca ets tu.

No recordo en quin moment de la meva vida el fet de parlar en públic va deixar de ser un problema per a mi. Si no ho recordo, deu voler dir que fa molt temps.

Aquesta setmana però, he recuperat la sensació del formigueig que suposa posar-te davant d’un grup de persones que estan disposades a escoltar allò que tu els has vingut a explicar. I això ha passat per que els que m’escoltaven eren els meus veïns i veïnes de Talarn.

Aquesta setmana he parlat de #marcapersonal en una conferència que inicialment estava programada per una audiència en l’entorn del CEII-Pallars de Talarn, però que ha anat convertint-se en una audiència molt més transversal. És a dir, inicialment anava adreçada a emprenedors, autònoms i petits empresaris, però finalment s’han atansat també estudiants, jubilats, empleats de banca, polítics, pagesos, professionals liberals, i alguns amics que suposo que hauran pensat : “Anem a veure que coi ens explica el Ricard…”

I aquest fet m’ha demostrat una vegada més algun dels trets que caracteritzen el Personal Branding i la Marca Personal:

  • És una disciplina absolutament transversal en tota la nostra activitat.
  • Aplica a tots nosaltres ens dediquem al que ens dediquem.
  • No és opcional, la tenim ho vulguem o no.
  • No és nou, mes aviat és antic, molt antic.

Com diu el Guillem Recolons, “la Marca Personal és com la matèria. Ni es crea ni es destrueix, només es transforma.”

Gracies a la organització i a tots els que vàreu assistir per fer-me reviure aquelles sensacions que feia temps que tenia oblidades.

FOTO 1 TALARN

Vídeo de la notícia a Pirineus TV.

La conferència La teva empresa no té marca, la marca ets tu ha donat el tret de sortida al nou cicle de xerrades In-forma’t organitzat pel Centre d’Empreses Innovadores a Talarn que en aquesta primera ja ha aplegat més de cinquanta persones. Una conferència a càrrec del personal brander Ricard Pons on va voler posar èmfasi en la idea de que cadascú ha de descobrir la seva marca i potenciar-la.

Deixa un comentari

Subscripció

Contacte

Telèfon: 628 117 493
ricard@ricardpons.com

twitter facebook linkedin Instagram
Googleplus Youtube Slideshare