No recordo en quin moment de la meva vida el fet de parlar en públic va deixar de ser un problema per a mi. Si no ho recordo, deu voler dir que fa molt temps.

Aquesta setmana però, he recuperat la sensació del formigueig que suposa posar-te davant d’un grup de persones que estan disposades a escoltar allò que tu els has vingut a explicar. I això ha passat per que els que m’escoltaven eren els meus veïns i veïnes de Talarn.

Aquesta setmana he parlat de #marcapersonal en una conferència que inicialment estava programada per una audiència en l’entorn del CEII-Pallars de Talarn, però que ha anat convertint-se en una audiència molt més transversal. És a dir, inicialment anava adreçada a emprenedors, autònoms i petits empresaris, però finalment s’han atansat també estudiants, jubilats, empleats de banca, polítics, pagesos, professionals liberals, i alguns amics que suposo que hauran pensat : “Anem a veure que coi ens explica el Ricard…”

I aquest fet m’ha demostrat una vegada més algun dels trets que caracteritzen el Personal Branding i la Marca Personal:

  • És una disciplina absolutament transversal en tota la nostra activitat.
  • Aplica a tots nosaltres ens dediquem al que ens dediquem.
  • No és opcional, la tenim ho vulguem o no.
  • No és nou, mes aviat és antic, molt antic.

Com diu el Guillem Recolons, “la Marca Personal és com la matèria. Ni es crea ni es destrueix, només es transforma.”

Gracies a la organització i a tots els que vàreu assistir per fer-me reviure aquelles sensacions que feia temps que tenia oblidades.

FOTO 1 TALARN

Vídeo de la notícia a Pirineus TV.

La conferència La teva empresa no té marca, la marca ets tu ha donat el tret de sortida al nou cicle de xerrades In-forma’t organitzat pel Centre d’Empreses Innovadores a Talarn que en aquesta primera ja ha aplegat més de cinquanta persones. Una conferència a càrrec del personal brander Ricard Pons on va voler posar èmfasi en la idea de que cadascú ha de descobrir la seva marca i potenciar-la.

Deja una respuesta