Fins avui, la meva vida adulta ha tingut dues etapes molt definides tant en l’aspecte personal com amb l’aspecte professional. Tinc la sensació que aquestes etapes han estat de 10 anys, però que les properes seran molt més curtes.

El 2004 va ser el gran any. L’any on va acabar una etapa i en va començar una altra. L’any en que varem deixar Barcelona per recomençar a Talarn. L’any en que vàrem deixar de treballar pels somnis dels altres, i vàrem començar a treballar pels nostres somnis.

Amb aquest blog també tinc la sensació d’estar a les portes d’una nova etapa. En lo personal marcada per que ells es fan grans, en lo professional per que crec que La teoria del Flow del Mihaly Csikszentmihalyi s’està materialitzant.

Fa un parell d’ anys (2013) la meva sòcia en tot em va fer descobrir que allò que estava fent tenia nom : Personal Branding.

Des de llavors, he anat encadenant conferencies, llibres, cursos … fins arribar al Postgrau en Personal Branding que vaig cursar a Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramón Llull. Pel camí nous companys que ja semblen vells companys.

El temps, l’entusiasme que em genera la matèria i l’interès que els altres demostren pel tema m’han portat a donar visibilitat a una cosa que ja feia d’una manera “amateur”: difondre, compartir i guiar en el Personal Branding com a camí de millora personal, i com a camí de millora de la nostra societat.

Avui segueixo aprenent cada dia, però també començo a compartir allò que he aprés. Segueixo assistint a conferències, però ara compagino la meva activitat com a oient amb la de ponent. Ajudo als altres a descobrir, potenciar y comunicar la seva Marca Personal a través del Personal Branding.

Tota aquesta activitat conviu amb el projecte que hem desenvolupat durant els darrers anys i que trobaràs al blog www.thscomercial.com .

Tot això ha estat possible amb ella i gràcies a ella.

Vídeos que m’inspiren:

 Llibres que m’inspiren:

Segueixo a:

Guillem Recolons, Soymimarca, Andrés Pérez Ortega, Pau Samo, Xavi Roca, Oianko Choperena, Celestino Martinez, Jordi Collell

Col.laboro amb:

qui_soc

Més de mi:

A títol personal :  twitter facebook Instagram

A títol professional :  linkedin

 

La vida són etapes, i la meva no ha estat diferent en aquest aspecte
La meva vida no és només meva,  també és dels que m’envolten, i aquests són els que donen sentit a casi tot el que faig.
Qui sóc 29 abril 2015